Konferens

För er konferens i Borås erbjuder Börshult Gård avskildhet och diskretion i en rofylld miljö, bara 10 minuter från stan. Er grupp är ofta våra enda besökare, och vi kan ta emot upp till 31 deltagare. Förutom vårt konferensrum har ni också tillgång till matsal, sal och ett grupprum.

Förutom konferens- och grupprum finns även matsal och en vacker sal. Vissa samtal förs bäst i en avslappnad miljö framför en sprakande brasa – salen erbjuder just detta. I den parkliknande trädgården kan ni vid väder flytta ut konferensen och njuta av naturen under arbetet.

Men, varför bara sitta still? Prova någon av våra Aktiviteter. Upplev avkopplande och inspirerande natur. Utnyttja våra fina vandringsslingor och arrangera en ”Walk and Talk” där man tar en långpromenad och diskuterar.

Dagskonferenser

För heldagskonferens är priset per person 595 kr, exkl. moms. I detta ingår:

  • Konferens- och sällskapslokaler
  • Utrustning – projektor, whiteboard, blädderblock och skrivmateriel
  • För- och eftermiddagskaffe med fralla/kaka
  • Tvårätters lunch med kaffe och kaka
  • Dricka och frukt under dagen

Konferens Dag och kväll

Förlängd dagkonferens (t.ex 8:00-21:00) –
Arbete och trivselkväll.
Ingår: Samma som dagkonferens, dessutom:

  • Trivselkväll med 3-rätters middag
  • Eventuell Aktivitet

Konferens med helpension

Vill ni förlänga er konferens över natten kan vi hysa upp till 17 personer på vårt gårdshotell.

Gårdshotellet går i sekelskiftesstil med unikt inredda rum i ekologiska material, med tidstypiska tapeter och detaljer. Alla rum har sin alldeles egna prägel och färgsättning, omsorgsfullt inredda för att ge en avkopplande och mysig atmosfär. Med golvvärme i de helkaklade badrummen förhöjs den trivsamma känslan lite extra.

Varför inte bo i det Blå rummet med samma tapeter som Det Kongelige Slott i Oslo?

I hotellet finns även ett kök för ert eget bruk och en härlig sal där ni kan runda av kvällen framför den sprakande brasan.

När dagen är slut kryper ni ner i sköna sängar och sover riktigt gott. Vakna upp och börja dagen med en härlig frukostbuffé med hembakt bröd i mangårdsbyggnaden.

Del i dubbelrum:

Konferens, logi, frukost, 3 rätters middag Heldagskonferens med trerätters middag inkl.lättdryck del i tvåbäddsrum: 1645:- exkl. moms

Enkelrum:

Konferens, logi, frukost, 3 rätters middag Heldagskonferens med trerätters middag inkl.lättdryck del i tvåbäddsrum: 1945:- exkl. moms

Vi erbjuder också olika Aktiviteter som passar under konferensen.

Att konferera hos oss

Börshult Gård erbjuder en möjlighet att komma ifrån stan – att kunna konferera ostört utan yttre distraktioner. Det som mer utmärker en konferens på Börshult Gård är den unika sekelskiftesmiljön. Vårt mål har varit att skapa en inspirerande, rofylld miljö med känsla av hem.

Börshult Gård ligger 10 min från Borås, 25 min från Alingsås och 45 min från Göteborg.